Εκδηλώσεις - Ομιλίες

 • 4th NPL Summit - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Την Τρίτη 17 Μάϊου πραγματοποιήθηκε τo 4ο NPL Summit υπό τον γενικό τίτλο «The Future of the Greek NPL Market», σε υβριδική μορφή.
  Η θεματολογία του συνεδρίου κινήθηκε γύρω από δύο κεντρικούς άξονες: (1) τη σημαντική πρόοδο μείωσης των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων που έχει σημειωθεί στην ελληνική αγορά τα τελευταία δύο χρόνια και (2) το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου κύματος Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων στην μετά-Covid εποχή.

 • Digital Banking Forum 2022 - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Το νέο τοπίο που αναμένεται να διαμορφώσει ο ψηφιακός μετασχηματισμός των τραπεζών αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του Digital Banking Forum 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Απριλίου σε υβριδική μορφή.
  Οι προσκεκλημένοι ομιλητές από τον τραπεζικό και ευρύτερο χρηματοπιστωτικό κλάδο ανέλυσαν, μέσα από τις τοποθετήσεις τους, τις ακόλουθες επιμέρους θεματικές:

 • Athens ESG Forum 2022 - Με την Τιμητική Υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Με κεντρικό θέμα "The Emerging Landscape of Sustainable Finance" πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το φετινό 2ο Athens ESG Forum, την Τρίτη 12 Απριλίου.

  Το Forum επιχείρησε να αναλύσει το πλαίσιο, τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης έργων και επιχειρήσεων υπό το πρίσμα του ESG, καθώς επίσης να παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές υιοθέτησης των ESG κριτηρίων από επιχειρήσεις και οργανισμούς.

 • Fin Forum 2022 - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Για 2η συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 2 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε υβριδικά το Fin Forum 2022 με τίτλο "Transformation, M&A's & New Business Opportunities".

 • ESG Conference - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Υπό τον γενικό τίτλο "Προϋποθέσεις και παράγοντες για την μετάβαση σε ένα βιωσιμότερο αύριο" πραγματοποιήθηκε το ESG Conference την Παρασκευή, 25/02.