Εκδηλώσεις - Ομιλίες

 • Manager of the Year 2022 - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Ο θεσμός βραβείων της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας "Manager of the Year" πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
  Διαχρονικός στόχος του θεσμού είναι αφ'ενός να ενώσει όλους τους κλάδους της αγοράς και όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, αφ'εταίρου να τιμήσει τον άνθρωπο και επαγγελματία που έχει τις δεξιότητες και το χάρισμα να ηγείται, να εμπνέει, να παρακινεί, να φέρνει απτά και σημαντικά αποτελέσματα με ανθρώπινο πρόσωπο και να αναπτύσσει τους μάνατζερ της επόμενης μέρας.

 • 4th Family Business Conference Series - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε υβριδική μορφή, το 4th Family Business Conference Series υπό τον γενικό τίτλο "Towards a sustainable future".
  Η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώθηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις, με έμφαση στην οργάνωση, διαχείριση και εξωστρέφειά τους και αναπτύχθηκε στις ακόλουθες πέντε ενότητες:

 • 20o Bank Management Conference - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Στις 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε, δια ζώσης, το 20ο Bank Management Conference υπό τον γενικό τίτλο "Re-imagining the Value Chain for a truly Customer-Centric Bank".

 • 5o Athens Investment Forum - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Υπό τον γενικό τίτλο "Βιώσιμη ανάπτυξη και ψηφιακός μετασχηματισμός:  Οι "σταθερές" της ελληνικής οικονομίας στον διαρκώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό και ενεργειακό χάρτη", πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου, δια ζώσης, το 5ο Athens Investment Forum.

 • 15ο Συνέδριο Credit Risk Management - Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

  Το 15ο Συνέδριο Credit Risk Management υπό τον γενικό τίτλο "Credit Risk in the age of ESG Sustainable Finance" πραγματοποιήθηκε υβριδικά την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

  Η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε κορυφαία στελέχη και ειδικούς της βιώσιμης χρηματοδότησης.