Γραφείο Τύπου / Δελτία Τύπου

2η ειδική έκθεση "Καταναλωτικά Δάνεια-Κάρτες"

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών διοργανώνει από 12 έως και 15 Νοεμβρίου τη 2η για φέτος ειδική έκθεση, αυτή τη φορά με θέμα «Καταναλωτικά Δάνεια-Κάρτες», στο Μετρό της πλατείας Συντάγματος.

16 και πάλι τράπεζες συγκεντρώνονται ξανά στον ίδιο, ιδιαίτερα δημοφιλή και λειτουργικό χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος, έτοιμες να παράσχουν ενημέρωση, χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που θα βοηθήσουν τον καταναλωτή στην επιλογή της καταλληλότερης και πιό συμφέρουσας λύσης.

Η αποκλειστική επιδίωξη και κίνητρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για τη διοργάνωση της έκθεσης είναι να μπορέσει ο επισκέπτης άμεσα και γρήγορα, εκμεταλλευόμενος και τον μεταξύ των τραπεζών ανταγωνισμό, να συγκρίνει τις λύσεις που του προτείνουν και να πάρει τη σωστή απόφαση για το καταναλωτικό δάνειο ή την κάρτα του.

Οι τράπεζες που συμμετέχουν είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK, EUROBANK EFG, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ATE BANK, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, CITIBANK, MARFIN EGNATIA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, GENIKI BANK, HSBC BANK, ATTICA BANK, ASPIS BANK, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ καθώς επίσης ο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, τα Τραπεζικά Συστήματα Πληροφοριών «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» και η διοργανώτρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ με δικό της περίπτερο. 

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η εφημερίδα CITY PRESS και τα περιοδικά BLOW και CAM.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία επικοινωνίας Vertical Communications.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό Δευτέρα 12/11 από τις 14:00 έως τις 21:00 και Τρίτη 13/11 έως και Πέμπτη 15/11, από τις 8:00 έως τις 21:00 με ελεύθερη είσοδο.